Les millors propostes per a una Setmana Santa en família

Un any més hem preparat una tria amb propostes d’allò més variades per a gaudir d’aquests dies de Setmana Santa en família.

Per a moltes famílies es tracta d’un període carregat de tradicions, però també és un moment perfecte per a aprofitar les vacances i experimentar noves activitats i aventures plegats.

Des d’excursions i plans a l’aire lliure fins a manualitats i propostes educatives per als més petits, descobreix totes les opcions que t’oferim al Portal d’Activitats Educatives de Catalunya i gaudeix d’aquests dies en família.

Activitats i aventures a l'aire lliure

La Val d’Aran en primavera és un destí ideal per a una escapada en família. En aquest article trobaràs excursions i activitats per a descobrir aquest meravellós territori.

Descobreix qui hi ha darrere dels aliments que arriben a les nostres taules i el treball que els productors fan diàriament conreant el camp o amb la pastura. 

Emocions i aventura en família

Recull de  deu propostes d’activitats a l’aire lliure d’allò més originals i emocionants. Ideals per a enfortir els llaços familiars en aquests dies de vacances.

Descobreix la riquesa cultural i patrimonial del Penedès mentre els petits de la casa juguen a ser petits exploradors en aquest joc interactiu per a dispositius mòbils. 

museus, manualitats, lectura, jocs i pel·lícules

Els museus son una finestra a la història, l’art i la ciència. Enriqueixen el nostre coneixement i ens ajuden a  comprendre millor el món i tot allò que ens envolta. En aquest article hi trobareu una selecció de museus de Catalunya imprescindibles per descobrir i explorar en família. 

Recull de divertidíssimes i senzilles manualitats de Pasqua per a fer amb els més petits de la casa i passar així una bona estona en família. Pintar ous, fer una corona o fer un conill amb un mitjó són només alguns exemples d’activitats que hi trobarem en aquest recurs online

Aquests dies de vacances escolars son perfectes per a fomentar l’amor per la lectura en els infants. En aquesta entrada trobaràs totes les recomanacions de llibres per infants i joves, col·leccions i albums il·lustrats que hem anat fent fins ara en el nostre blog

A Activitum som uns grans defensors del joc, tant pels seus beneficis educatius com per simplement la seva vessant lúdica, essencial en el desenvolupament dels infants. Els jocs de taula, a més, són una bona excusa de passar una bona estona d’oci en família.

En acabar el dia o en estones de tranquil·litat un bon passatemps en família pot ser veure plegats un bon film. En aquesta entrada del nostre blog trobaràs una selecció de 10 pel·lícules doblades al català per a infants que es poden trobar en les principals plataformes de streaming.

RUTES curtes per a fer amb infants

Excursió molt senzilla que podem fer a peu o en bicicleta pel Parc Agrari del Baix Llobregat. Ideal per fer ara a finals del mes de març i així presenciar la bellesa dels arbres fruiters en plena floració.

Ruta tranquil·la i senzilla pel marge del riu Segre que ens permetrà descobrir paratges bellissims i de gran valor ecològic com son el Parc de la Mitjana i els aiguamolls de Rufea.

Si no ens segueixes per xarxes socials t’animem a que ho facis! Al llarg d’aquesta setmana seguirem compartint propostes i recursos per a passar unes vacances de Setmana Santa d’allò més entretinguda.