MOBILIARI ESCOLAR

Hermex Iberica

Mobiliari escolar per a tots els espais: aules, biblioteca, infantil, espais creatius… 

Dolmen Educativo

Mobiliari escolar per a tots els nivells educatius. Cadires, taules, casillers, psicomotricitat, auxiliars de fusta, pissarres…

INFORMÀTICA (SOFTWARE, EQUIPS, XARXES...)

Gescola

Una de les millors plataformes de gestió acadèmica que t’ofereix una solució completa per a tota l’activitat del vostre centre educatiu.

Qualla App

App de gestió d’autoritzacions, recollida de menors, comunicació amb les famílies, menjador. Es complementa amb la plataforma de gestió escolar. 

Neotica Ciberseguretat

Serveis de ciberseguretat per a escoles, centres formatius, universitats, centres de recerca, fundacions i entitats vinculares al sector social i educatiu. 

Companygame

Simuladors de negoci que permeten incorporar la gamificació a les aules i acostar la gestió empresarial als alumnes, aconseguint el seu primer contacte amb el món de l’empresa. 

SEMIC Educació- Global IT

Ordinadors, equipaments audiovisuals, infraestructura wifi, serveis Cloud, formació CDD, llicències, Google Workspace for Education, Microsoft 365, Apple per educació, plataformes de gestió de dispositius, etc.

Goldenmac EDU K-Tuin

Disposa d’un departament educatiu format per professionals capaços de dissenyar i implementar projectes tecnològics educatius a centres de tot el territori. Especialistes en Apple per educació. Formació a professorat. 

TPV Escola

Gestió de pagaments escolars, extraescolars, i serveis (menjador, acollida…). Comunicacions i gestió de presència als centres. Formularis i matriculacions, etc.

Wiris

Wiris desenvolupa eines STEM per l’àmbit educatiu, com MathType, WirisQuizzes i Learning Lemur, que milloren l’experiència educativa i s’integren fàcilment en LMS del centre.

B-resol

Canal de comunicació digital on infants i adolescents poden enviar alertes als docents o tècnics de major confiança. Una solució per a prevenir i detectar qualsevol tipus de problemàtica o violència.

MATERIAL STEAM (MAQUINÀRIA, CONSUMIBLES I SERVEI DE SUPORT)

INTECH3D

Impressores 3D, escàners 3D i talladores/gravadores làser per a ús educatiu. Formació per al professorat. 

Invelon Technologies

Ulleres i software de realitat virtual i augmentada pensada especialment per a centres educatius.

make+learn

Ampli catàleg de situacions d’aprenentatge STEAM, amb materials didàctics, kits tecnològics i maker i acompanyament continu per assegurar-ne una implementació exitosa. 

SciSols by Science & Solutions

Gamma d’equips i consumibles per a Laboratori escolar específics per a treballar amb alumnat i assessorament per a adaptar productes a les necessitats dels centres. 

Quercuslab

Equips i consumibles per a laboratoris escolars. Catàleg en línia i atenció personalitzada. 

Lenobotics

Distribuïdors oficials de Fischertechnik Education – Photon Education – EDISON. Creació de continguts i formació a professorat.

SEMIC Educació- Global IT

Material de robòtica i pensament computacional, kits de tinkering, impressió 3D, realitat virtual i augmentada, mobiliari per aules del futur, espais multidisciplinars, i molt més.

Minicoders

Guies de clase i plataforma de continguts sobre Programació per alumnes de 1r de Primària fins a 2on d’ESO

MATERIAL ESCOLAR (PAPERERIA, MANUALITATS...) I REVISTES

Materialescolar.es

Molt bons preus en material escolar i papereria. Toner. Neteja i higiene. Enviaments en 48h. 

Dolmen Educativo

Material escolar i d’oficina: arxivadors, tall, quaderns professorat, papereria, adhesius… 

Hiper Escola

Especialistes educació i oficina: Material escolar i oficina, jocs didàctics, mobiliari, material esportiu, noves tecnologies, robòtica educativa… Amplia gamma de productes de qualitat a un preu competitiu.

Abacus Educació

Experts en educació que assessoren i acompanyen als professors en la tasca d’educar. Papereria i manualitats, Llibres, Mobiliari, Material Didàctic, Robòtica i tecnologia i Formació.
Sempre al millor preu.

 

JOGUINES EDUCATIVES i MATERIAL ESPORTIU

Dolmen Educativo

Joguines montessori, joc simbòlic, musicals, coneixement del medi, llenguatge, construcció, motricitat fina, Steam… 

Lenobotics

Joguines educatives, circuits de bales, vehicles, construccions, etc. Especialistes en FischerTechnik, propostes per a cada etapa educativa. 

Decathlon PRO

Servei exclusiu per a centres educatius: ampli catàleg de material esportiu personalitzable i equipaments, descomptes per lots, pagament aplaçat, enviament i atenció directa.

Sentinel

Fabricació de jocs de taula i joguines a mida. Disseny i producció de packs de benvinguda totalment personalitzats per a escoles i casals.

SERVEIS D'ALIMENTACIÓ I ESPAI MIGDIA

SERHS Food Educa

Gestió del servei d’alimentació de centres escolars des de fa més de 40 anys. Es centra en la proximitat tant dels productes com de l’atenció i operativa. 

PROJECTES I REFORMES (PATIS, AULES, VESTÍBULS...)

Jocs Kompan

Disseny, fabricació i instal·lació de jocs infantils, equipaments de fitness i mobiliari exterior d’alta qualitat. Creem comunitats més sanes i felices a través del joc.

BDU Espais de valor

Des del disseny fins a la instal·lació i el manteniment, ens associem per co-crear espais amb valor lúdic i paisatgístic que fomentin el desenvolupament saludable a la infància.

Imagineschool

Estudi d’arquitectura, diseny i interiorisme al servei de l’educació. Co-creació d’espais interiors i exteriors visuals, lúdics i d’aprenentatge. Des del disseny fins a la instal·lació i manteniment.  Patis, aules, vestíbuls d’accés al centre, etc. 

BF Interiorisme

Assessorament i disseny d’espais educatius. Generem espais tenint en compte la multidimensionalitat de les persones i com aquests aspectes tangibles o no tangibles afecten l’activitat educativa i l’aprenentatge. 

Tendalls Egara

Control i gestió de l’exposició solar. Estudi, disseny i instal·lació de tot tipus d’elements de sombrejat, tendals, pergoles, veles, etc. 

Mallol Protecció Solar

Disseny i instal·lació de sistemes per a la protecció solar, pèrgoles, veles tensades, tendals, cortines.

La Pèrgola

Estructures de fusta per a exteriors. Pèrgoles, tendalls, grades, tarimes, jardineres, gelosies o mobiliari urbà a mida.

PUBLICACIONS

Namaka

La revista sense tabús per a la canalla. Una publicació pensada per al cicle de primària. Namaka ajuda les escoles a treballar temes que, encara avui dia, són controvertits. La publicació apropa a les aules temes com l’antiracisme, les pantalles, la diversitat de cossos, la mort, el dol o la migració entre molts altres. 

Vols aparèixer en aquest catàleg de serveis i productes per a escoles i entitats educatives?

Contacta amb nosaltres a info@activitum.cat