ACTIVITUM: EL PORTAL D’ACTIVITATS EDUCATIVES DE CATALUNYA

El Portal d’Activitats Educatives de Cataluna activitum.cat és una iniciativa sense ànim de lucre impulsada per professionals de l’educació des del convenciment que per tal d’adaptar l’educació als canvis del nostre temps és imprescindible implicar-hi tots els agents de l’entorn.

El Portal és un recurs per a expandir els límits de l’aula a un món més global, obert i interconnectat i oferir als infants, families i docents propostes innovadores i d’alt valor pedagògic.

L’oferta d’activitats educatives és immensa: teatre, museus, tallers, audicions, jornades, concursos… I els àmbits abracen tots els aspectes de l’educació integral dels alumnes: ciències, llenguatge i comunicació, cultura, salut, mobilitat, art…

A activitum concentrem tota aquesta oferta i la classifiquem creant un catàleg àgil i adaptable que contempla les necessitats de tots els infants, buscant l’equitat i l’inclusivitat.

El Portal d’Activitats Educatives de Catalunya és un projecte de l’Associació Escola – Entorn, Educant en Societat i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de diversos ens públics i privats com la Fundació Jaume Bofill. L’associació està adherida a l’aliança Educacio360.

ETS PROFESSIONAL DE L’EDUCACIÓ?

Activitum és un punt d’accés únic a l’oferta d’activitats escolars de tota Catalunya, de tos els àmbits, tots els formats i de tots els nivells des d’infantil a cicles formatius i educació especial.

Les activitats que trobaràs al nostre portal són un recurs inestimable per a contextualitzar i aportar significació als conceptes treballats a l’aula. T’ajudarà a activar la motivació intrínseca que tot aprenentatge desperta en els alumnes, a ampliar la seva percepció de la realitat i a crear records perdurables.

A Activitum podràs tafanejar i innovar amb seguretat, perquè el procés de validació de les propostes és meticulós i sempre tindràs accés a la nostra valoració i la d’altres docents. Tu també hi podràs col·laborar donant el teu feedback a les activitats realitzades. La participació de tots farà d’Activitum un recurs fiable i actualitzat.

Contacta amb nosaltres

Podeu contactar amb nosaltres a info@activitum.cat o bé a través del formulari de contacte: