FORMACIÓ PERMANENT PER A PROFESSIONALS DE L’EDUCACIÓ

L’equip de formació del Portal d’Activitats Educatives de Catalunya oferim cursos virtuals i presencials dirigits a docents i equips educatius d’entitats de lleure, entitats culturals, mediambientals o qualsevol entitat vinculada a l’educació formal i no formal. 

Totes les nostres formacions són bonificables a través de Fundae (només per a entitats i escoles concertades o privades, més info al final d’aquesta pàgina).

Més de 200 mestres i professors de secundaria, tècnics i educadors han realitzat algun dels mòduls formatius que oferim i les valoracions han estat molt bones! A continuació podràs veure els cursos que oferim aquest any. 

Curs 23-24

Formacions dirigides a professionals de l’educació i entitats culturals, mediambientals o vinculades a l’educació per a millorar la seva competència digital. Aprèn a crear material educatiu, utilitza eines digitals gratuïtes i posa’t al dia amb les últimes innovacions!

Formacions sobre educació emocional en les diferents etapes educatives.

Formacions de 15h sobre disciplina positiva, gestió de conflictes, comunicació asertiva i detecció de malestars en la infància i l’adolescència.

 

Càpsules formatives dirigides a professionals de l’educació sobre gestió de la diversitat i prevenció de les violències i les discriminacions. Diversitats funcionals, diversitats de gènere i neurodiversitats.

Curs de 20h per a professionals de l’educació per al foment de la lectura en infants i joves.

El curs es pot fer en les dates que oferim online o bé es pot realitzar presencialment als centres educatius.

Curs realitzat en aliança amb Tipi Readers, lectura per plaer. 

 

Formacions virtuals per a professionals de l’educació de diferents àrees durant els mesos d’estiu: competència digital, educació emocional i diversitats! No dubtis en demanar més informació.

Publicarem la informació sobre l’escola d’estiu properament. Inscriu-te per rebre un avís quan obrim les inscripcions. 

Per qualsevol dubte podeu escriure'ns a formacio@activitum.cat

FUNDAE-Logo

Bonificables per Fundae

Totes les formacions de l'Associació son subvencionables a través de Fundae, Fundacion para la formación en el empleo. La bonificació l'ha de tramitar el centre educatiu o una entitat gestora.
Cal fer la sol·licitud abans d'iniciar la formació.

Logo educacio

Reconeguts pel Departament d'Educacació

Els nostres cursos estan reconeguts pel Departament d'Educació. El reconeixement i els certificats els gestionem des de l'Associació Escola-Entorn i es podran descarregar els certificats des de l'espai intern de cada docent al web del Departament.

Documents i informació que necessiteu per tramitar la bonificació a FUNDAE:

  • IMPORTANT: la formació a distància síncrona, com la que fem nosaltres, FUNDAE la considera de format PRESENCIAL i grup formatiu “AULA VIRTUAL”. Sobretot, no escolliu que el format és “teleformació” perquè és incorrecte. 
  • Dades de la formació (les podeu extreure d’aquesta pàgina)
  • Dades del formador/a (us les facilitarem) Nom i DNI
  • Factura detallada (us l’enviarem per email abans d’iniciar la formació)
  • Enllaç o codi de l’aula virtual (meet) 
  • Dades de contacte de l’entitat formadora: formacio@activitum.cat i telèfon 608702107

A més, caldrà que guardeu durant 4 anys: 

  • Respostes de l’enquesta final (us arribarà còpia)
  • Diploma/certificat d’assistència (ens el podeu demanar o descarregar del registre de formacions del Departament d’Educació)

Opinions dels participants