Setmana Santa en família: Excursions, manualitats, activitats i més

La Setmana Santa és una època ideal per passar temps en família. Si bé és una època tradicionalment religiosa, també és una oportunitat per aprofitar les vacances i fer activitats junts.

Si busques idees per gaudir d’aquests dies en família en aquest article trobaràs una gran varietat de propostes perquè puguis triar les que millor s’adaptin als teus interessos i preferències. Des de manualitats divertides fins a excursions a l’aire lliure, passant per activitats educatives per als més petits. Descobreix totes les opcions que t’oferim al Portal d’Activitats Educatives de Catalunya i gaudeix d’aquests dies junts!

Activitats a l'aire lliure

Viure emocions en família

En aquesta article que vam publicar pel Dia del Pare hi trobaràs un recull de  deu propostes d’activitats a l’aire lliure d’allò més originals i emocionants. Ideals per a enfortir els llaços familiars en aquests dies de vacances.

Descobreix la riquesa cultural i patrimonial del Penedès mentre els petits de la casa juguen a ser petits exploradors en aquest joc interactiu per a dispositius mòbils. Una idea d’allò més divertida de viatjar pel nostre país 

Excursions per a fer amb infants

Coves de Can Riera

Coves de Can Riera a Torrelles de Llobregat

Descobreix l’espectacle de la natura que són les coves de Can Riera en aquesta ruta senzilla per a fer amb tota la família a només 30 quilòmetres de Barcelona. Un paratge d’allò més pintoresc que no deixa ningú indiferent.

Una excursió de baixa dificultat a un indret màgic carregat de simbolisme religiós perfecte per aquestes dates. La Santa Cova va ser el lloc on es va trobar l’estàtua de La Moreneta i a partir de la qual es va construir el Monestir de Montserrat. 

Manualitats i passatemps

Recull de divertidíssimes i senzilles manualitats de Pasqua per a fer amb els més petits de la casa i passar així una bona estona en família. Pintar ous, fer una corona o fer un conill amb un mitjó són només alguns exemples d’activitats que hi trobarem en aquest recurs online

Aquests dies de vacances escolars son perfectes per a fomentar l’amor per la lectura en els infants. En aquesta entrada trobaràs totes les recomanacions de llibres per infants i joves, col·leccions i albums il·lustrats que hem anat fent fins ara en el nostre blog

A Activitum som uns grans defensors del joc, tant pels seus beneficis educatius com per simplement la seva vessant lúdica, essencial en el desenvolupament dels infants. Els jocs de taula, a més, són una bona excusa de passar una bona estona d’oci en família.

En acabar el dia o en estones de tranquil·litat un bon passatemps en família pot ser veure plegats un bon film. En aquesta entrada del nostre blog trobaràs una selecció de 10 pel·lícules doblades al català per a infants que es poden trobar en les principals plataformes de streaming.

Loading