Esquiades escolars i altres sortides a la neu per a escoles

Voleu organitzar una sortida a la neu aquest hivern? Esquiades escolars, raquetes de neu, activitats d’aventura o amb trineus de gossos

Aquí us deixem un recull de les empreses que organitzen activitats de neu o esquiades escolars d’un dia o bé esquiades escolars amb allotjament assequible a les diferents estacions d’esquí de Catalunya, Andorra i Espanya. 

Esquiada per escoles a la Cerdanya

Activitats d’un o diversos dies esquiant a La Molina o Masella i realitzant altres activitats de lleure. Monitoratge 24 hores. Monitors d’esquí titulats durant tota la jornada  i monitors de lleure complementaris per a les activitats de tarda i de nit (disposició les 24h per a incidències).

ESPORTEC OUTDOOR SPORT

Enllaç: https://www.esportec.cat/ca/

Telèfon: 635199126

Email: esportec@esportec.net

Paquets integrals personalitzables i molt adaptables a les necessitats de cada centre educatiu. Els paquets poden incloure allotjament, lloguer de material, classes particulars o grupals, àpats, transport, etc. L’equip de coordinació de grups d’Esquiades.com organitzen esquiades a estacions de tota Espanya i Andorra.  

ESQUIADES.COM

Enllaç: https://esquiades.com/

Telèfon: 936559764

Email: grupos@esquiades.com

Esquiada 2 o 3 dies a Masella amb allotjament a Campus Cerdanya (Puigcerdà). Vetllem per tal que els infants, a més d’aprendre a esquiar, entenguin i desitgin un estil de vida saludable i actiu, millorin la seva maduresa afectiva i les seves competències socials. 

EMOCIONS, activitats en el medi natural

Enllaç: https://emocions.cat/

Telèfon: 937850988

Email: info@emocions.cat

Activitats per a grups escolars amb gossos de trineu i altres activitats basades en els costums de les antigues tribus boreals. Els participants crearan una la relació preciosa amb els gossos, aprendran com es treballa en equip amb animals, el respecte per la natura i la importància l’adaptació al medi. 

CAU DE LLOPS

Enllaç: https://caudellops.com/

Telèfon: 615128408

Email: info@caudellops.com

A Naturland trobareu un alberg per allotjar-vos i un munt d’activitats d’aventura: circuits de raquetes de neu, skimo, pista de trineus i el famosíssim tubotronc!! Una gran oportunitat per fer una estada totalment envoltats de natura i camins molt ben indicats per una de les zones més boniques del pirineu. 

NATURLAND

Enllaç: https://naturland.ad/ca/ 

Telèfon: 902 042 202

Email: booking@naturland.es

Amb servei de monitors d’esquí i de lleure durant les 24 hores del dia, allotjaments a peu de pistes i totes les mesures de seguretat per a la pràctica de l’esquí.
Us podem oferir tant un pack complet perquè no us hagueu de preocupar per res com esquiades personalitzades segons les vostres necessitats.
El professorat surt gratuït! 

ESPORTEC OUTDOOR SPORT

Enllaç: https://www.esportec.cat/ca/

Telèfon: 635199126

Email: esportec@esportec.net

Esquiades amb la Fundació Pere Tarrés

La Fundació Pere Tarrés us proposa venir a esquiar a les estacions d’esquí de Baqueira Beret i Port-Ainé, us podreu allotjar als nostres albergs d’Era Garona a Salardú o Les Estades a Rialp. Gaudireu de classes d’esquí o snow diàries pels infants de la mà dels monitors titulats, esmorzar i sopar als albergs i menjar a pistes, material d’esquí complet i assegurança. Les colònies d’esquí us esperen! 

FUNDACIÓ PERE TARRÉS

Enllaç: Pere Tarrés

Telèfon: 934301606

Email: reserves@peretarres.org

Necessites més idees? Al Portal d’Activitats Educatives de Catalunya concentrem propostes de més de 1.300 entitats del territori. Trobaràs més activitats d’hivern per escoles al nostre cercador! 

Loading