Naturland.

El centre d'activitats outdoor d'Andorra , per tot l'any.
Si busques un centre d’activitats a l’aire lliure divertit, emocionant i desafiador però a l’hora tranquil, afable i natural no busquis més. El que abans coneixies com Naturlandia, et sorprendrà encara més com a Naturland.

A Naturland podràs experimentar activitats a l’aire lliure inoblidables, des de les altures o des del terra, exploraràs els boscos i admiraràs les muntanyes. Sigues el protagonista de la teva experiència, viu les emocions més fortes a Naturland, comparteix amb els teus amics o família les activitats més divertides o més singulars. Tota l’adrenalina del que abans era Naturlandia sumat a les grans novetats de Naturland.


T'atreveixes a experimentar emocions inoblidables en un entorn de muntanya de més de 800 hectàrees i durant tot l'any? A Naturland gaudiràs d'experiències úniques a més de 1600 m d'alçada. Tria l'entrada que vols viure i aprofita totes les activitats que et proposem, tant les més naturals com les que s'integren al paisatge de muntanya, totes pensades perquè visquis una estada plena d'emocions. Complementa la teva visita amb les propostes del Naturland Bike Center, La Rabassa Esquí de Fons o el Centre d'Equitació.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 10/03/23
Fitxa tècnica
3-5
6-7
8-9
10-11
12-15
16
FAMILIA
Tipus d'activitat
Estades familiars, Granja / Nucli zoologic
Temàtica
ODS
De pagament
Idiomes
Anglès, Català, Castellà