Resultats de la cerca
El nen de Prades
És un dels 5 eixos temàtics que té la finca de Prades. On coneixerem al Nen de Prades i viurem milers d'aventures!
La petjada ecològica dels aliments: Cap a una alimentació de temporada i proximitat!
Taller sobre la petjada ecològica els aliments i la sostenibilitat, en què es mostra la importància dels aliments de temporada i proximitat.
LA PRINCESA MARGARIDA (Museu Deu)
Durant el mes d’abril, per tal de celebrar la diada de Sant Jordi, el Museu Deu organitza una visita teatralitzada infantil.
COM GESTIONAR L'ESTRÈS A L'ESCOLA. Per a equips docents. Bonificable FUNDAE. 5h.
Un Curs pràctic i vivencial dirigit a equips docents, amb eines per gestionar l'estrès, ser més eficients i prevenir els conflictes a l'escola. 5h.
Espectacles i Tallers per a Escoles 2025
Programació d'Espectacles i Tallers per a escoles de gener a juny de 2025 de La Puntual - Putxinel·lis de Barcelona.
MÓN SANT BENET: Fem bullir l'Edat Mitjana
Taller de cuina de l’època medieval
Visita dinamitzada a “Extraterrestres”
La possibilitat de vida fora de la Terra
Sessions d'Orientació Universitària
La UVic organitza sessions d'orientació per als centres de secundària amb la finalitat d'informar i orientar als seus alumnes davant la decisió d'iniciar estudis universitaris.
Cuina sostenible de temporada
Amb un producte vegetal de temporada, els estudiants aprendran a elaborar diferents plats per aprofitar millor els aliments, menjar millor i gaudir més.
Taller de Prehistòria a les Coves de l'Espluga
En una cavitat molt propera a les Coves de l’Espluga, la Cova del Castell, és on els alumnes poden portar a terme un Taller de Prehistòria.
Mostrant 1-10 de 2.256 elements.