La petjada ecològica dels aliments: Cap a una alimentació de temporada i proximitat!

Taller sobre la petjada ecològica els aliments i la sostenibilitat, en què es mostra la importància dels aliments de temporada i proximitat.
El taller abordarà l'origen del aliments i introduirà la noció de temporada i proximitat dels productes que consumim, per veure’n les problemàtiques que se’n deriven. A través d’una dinàmica amb cartes grupal es prendrà dimensió de les distàncies a nivell global. També es relacionarà amb les problemàtiques que es deriven del consum fora de temporada i de llarga distància, el qual té una petjada ecològica i afecta directament al canvi climàtic.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 24/07/23
Fitxa tècnica
CM
CS
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Educació cívica, en valors i per la pau
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català, Castellà