Sessions d'orientació universitària

Organitzem sessions d'orientació universitària dirigides als alumnes de primer i segon de batxillerat i CFGS amb la voluntat d'ajudar-los en el seu procés de decisió d'estudis superiors.

Oferim la possibilitat de rebre una sessió al propi centre; consistirà en una xarrada orientativa impartida per un professor de la UVic, juntament amb l'experiència universitària de la mà d'un dels nostres estudiants.

Tanmateix teniu l'opció de visitar la nostra universitat on també rebreu una xerrada informativa sobre aspectes preuniversitaris i universitaris (accés, preus, beques, oferta formativa), seguidament d'una visita guiada a les instal·lacions.

Si esteu interessats a concertar aquestes sessions, podeu trucar-nos (93 881 61 77), o bé omplir el formulari a: httpss://www.uvic.cat/sessions-dorientacio-universitaria
Sessions dirigides a alumnes de batxillerat i CFGS. Consisteixen en xerrades informatives sobre aspectes preuniversitaris i universitaris, complementades amb visites guiades a les instal·lacions.
Última actualització: 03/02/21
Fitxa tècnica
PROF-FAM
BTX
CF
Tipus d'activitat
Conferència, Portes obertes, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives, Ciències de la naturalesa i tecnologia, Ciències Socials, Orientació acadèmica
ODS
Entre 1 i 2h
Gratuïta
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't