Resultats de la cerca
DEL CAMP A LA PANXA!
Veurem els aliments des de l'origen fins a la manipulació i preparació d'un batut.Reduir i Reutilitzar, què fer abans de Reciclar
Reciclar és la R més coneguda, però Reduir i Reutilitzar són clau per minimitzar residus. En aquesta activitat, descobrirem com aplicar aquestes dues R per a un impacte ambiental més gran.Sortida La primavera i els sentits
Primavera, canvis meteorològics i del paisatge. Els animals a la primavera. Rastres d'animals. Les plantes a la primavera, Fruites i hortalisses típiques de la primavera.Cràter Studio
Una productora de la comarca, Cràter Studio, està preparant una sèrie de ciència-ficció ubicada a la Garrotxa i busca nous talents!La Laura i en Joan treuen tot el suc a la recerca (tecnologia dels aliments)
Aplicant el mètode científic descobrim què contenen alguns dels aliments que mengem. Analitzem els nutrients de mostres de suc i pernil i desvelem la importància de mirar les etiquetes dels aliments.IMPULSEM LES RELACIONS SALUDABLES A TRAVÉS DE LES PANTALLES
Activitat format xerrada participativa amb l'alumnat.Engranatges i transmissions
Taller d’experimentació al voltant dels engranatgesActivitats a la carta
Des del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona estem a la vostra disposició per ajudar-vos a tirar endavant els vostres projectes i activitatsEl món a l'aula - Ara ve...
En el seu blog. l'editorial "El text - La galera" proposen idees i recursos per treballar amb els més petitsTaller de Pa Artesà amb Forn de Llenya Mòbil
Som Forners Artesans Tradicionals. Mantenint i Ensenyant Ofici. Recuperant la Qualitat. Treballem els àmbits de Coneixement del Medi i l’Artístic.Mostrant 1-10 de 2.265 elements.