Sortida La primavera i els sentits

Primavera, canvis meteorològics i del paisatge. Els animals a la primavera. Rastres d'animals. Les plantes a la primavera, Fruites i hortalisses típiques de la primavera.
Oferim una seqüenciació de les activitats que es realitzen al llarg del dia, els horaris poden adequar-se a les necessitats del grup:
 10:00-10:30h: arribada de l’escola i esmorzar en el recinte.
 11:30-12:00h: Trobada amb els monitors i explicació de les activitats a treballar durant la sortida.
 12:00-13:30h: Conèixer els canvis que tenen lloc en un ecosistema boscós durant l’estació de la primavera, de forma divertida i interactuant amb el medi. Itinerari de Natura per un ecosistema boscós. Al llarg de la gimcana anirem fent parades per parlar de les plantes més típiques del bosc i explicar algunes característiques. Alhora farem una observació curosa per tal de trobar els rastres que de ben segur haurà deixat la fauna de l’indret i explicarem que fan els animals durant la primavera. També farem un toca-toca i parlarem de les fruites i hortalisses de la temporada de primavera.
 13:30-15:00h: Dinar.
 15:00-16:00h: Joc lúdics
Al llarg de la sortida els alumnes treballen alguns dels conceptes apresos durant l’activitat mitjançant un dossier de camp.
El material emprat consta de: Dossier del professor i Dossier de l’alumne adequat al nivell educatiu dels escolars. Maletí de bosc (restes d’organismes animals i vegetals). Cistella de fruites i hortalisses.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 18/06/24
Fitxa tècnica
INF1
INF2
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Ciències de la naturalesa i tecnologia, Coneixement del medi i Biologia
Temàtica
ODS
Jornada sencera
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes