Activitats en família per a un cap de setmana de pluja

Per a cada cap de setmana sempre recomanem rutes a peu o en bicicleta per a fer amb els més petits de la casa. Si bé és cert que per a alguns la pluja no és cap impediment, pels que preferiu un pla més de secà visitar un museu sempre és una bona idea. 

Aquí us  proposem alguns museus i exposicions per a visitar i tallers per a fer aquest cap de setmana de pluja.

Museu de Ciències Naturals de Granollers

Exposició que apropa amb rigor la ciència a petits i grans alhora que els desperta la curiositat per investigar i explorar la natura com si fos un tresor. Amb un format molt escenogràfic descobrirem els secrets que amaguen papallones, amfibis, ratpenats i petits mamífers

Aquesta és només una de les exposicions que es poden visitar al museu. L’entrada és gratuïta però les activitats dirigides tenen un cost de 3€ adults / 1 € infants. Cal reserva prèvia.

CC Arenas de Barcelona

[Aquesta exposició ja no està disponible]

Exposició gratuïta que ens durà en un viatge apassionant per l’interior del cos humà i així conèixer tot allò que amaga la pell alhora que gaudim de l’espectacle de la vida com mai abans.

La vista inclou de franc una audioguia descarregable mitjançant codi QR al telèfon mòbil. Exposició fins el 12 de juny.

Museu del Ciment de Castellar de n'Hug

Els clinquerons, els follets de la fàbrica, s’han endut el tresor del cofre d’Asland. Aquesta és el fil conductor del joc que ens permetrà descobrir tot explorant i resolent enigmes l’antiga fàbrica de ciment. 

El preu de l’entrada són 6€. Preu reduït per a famílies. Menors de 16 anys entrada gratuïta. 

Món Sant. Benet (Sant Fruitós de Bages)

Taller de cuina per a realitzar en família. Farem una volta culinària pels diferents continents i a cada indret descobrirem una recepta típica i deliciosa que més tard elaborarem. Cada setmana és diferent.

L’activitat té un cost de 8,5€/nen i 4€/adult.

A Món Sant Benet podrem també visitar el monestir així com participar en moltes altres activitats familiars cada cap de setmana.

La Pedrera

La Pedrera ofereix periòdicament diferents activitats familiars. Actualment i fins a finals de maig podrem modelar els nostres balconets de filferro a l’estil gaudinià i després descobrir els misteris que amaga La Pedrera. 

L’activitat té un cost de 8,5€. Cal reserva prèvia.