Visita dinamitzada al Conjunt monumental de Centcelles

Visita dinamitzada al Conjunt de Centcelles, on prenen el protagonisme la participació i el diàleg
Centcelles va ser el mausoleu de l’emperador Constant o un gran centre militar que va acollir les legions que protegirien Tàrraco de les invasions bàrbars del segle V?

A partir de les diferents interpretacions que s’han fet del monument de Centcelles, la visita dinamitzada posa l’accent en com es formulen les hipòtesis en la investigació arqueològica i històrica i la seva verificació.

Durant la visita s’utilitzen les restitucions volumètriques i virtuals en 3D per entendre millor el monument i es fa un èmfasi especial en la identificació de les principals escenes conservades del mosaic de cúpula de temàtica cristiana més antic del mon romà.

Es pot completar el recorregut amb una visita al Pont de les Caixes que formaria part d’un aqüeducte romà.

Per preparar la visita:
- Feu la visita gratuïta per conèixer el monument. Si la sol·liciteu en fer la reserva de l’activitat us atendrem de forma personalitzada.
- Podeu consultar el nostre web, on trobareu informació sobre el centre d’interpretació i el jaciment.
- Envieu-nos un correu electrònic o truqueu-nos per explicar-nos com s’integra la visita en la programació de l’aula per tal que puguem orientar l’activitat als vostres interessos i necessitats.
- Important! Aquesta activitat es realitza a l’exterior i, per tant, està exposada a les inclemències del temps. En cas que no es pogués desenvolupar en la data concertada, es podrà canviar el dia de la reserva.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 08/03/23
Fitxa tècnica
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Història, cultura i patrimoni
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català, Castellà