Taller alimentari “Sabors Medievals”

Explicació sobre les diferències a l’època medieval en els diferents estaments,incloent les diferències econòmiques, i conseqüentment les alimentàries.
En aquest taller, els grups escolars tindran l’oportunitat d’endinsar-se en la cuina medieval tot elaborant dues coques fines molt diferents: una de senzilla, feta amb farina de sègol i aigua —com menjaven les classes populars— i una altra de més rica, amb ou i llet, pròpia dels estaments alts. A través d’aquesta experiència pràctica i gustativa, els participants descobriran com l’alimentació reflectia les diferències socials a l’Edat Mitjana. A més, prepararan un condiment dolç a base de mel i espècies, molt utilitzat en aquella època, per acompanyar les seves creacions. Una activitat participativa, divertida i educativa per conèixer la història i la cultura culinària medieval a través dels sabors.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 25/06/25
Fitxa tècnica
CM
CS
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Taller participatiu, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Cuina, Història, cultura i patrimoni
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català