Ruta Illa de Buda en Caiac (Delta de l'Ebre)

Ruta en caiac, per a grups, que voreja la Illa de Buda al Delta de l'Ebre pel canal de Migjorn. Inclou guia acompanyant, tot el material per realitzar l'activitat i assistència durant el recorregut.
Sortirem des de Riu a l'Ebre en autocar per dirigir-nos a la platja de Migjorn on iniciarem el nostre recorregut en caiac.

Els monitors acompanyen al grup en posar-se les armilles i s'explica com es puja al caiac, com es rema i algunes tècniques sobre la remada.

El riu Migjorn que també dóna el seu nom a la platja, voreja l' Illa de Buda, una de les zones més salvatges del Delta i inaccessible. Al llarg de la passejada podrem gaudir de la magnífica vegetació que es pot veure a les vores del riu: joncs, canyissos, eucaliptus entre d'altres, que donen frescura i s'impregnen a la nostra retina.

Navegarem al costat d'un antic “Pas de Barca” conegut com “Barcassa de Buda” que s'utilitzava antigament durant l'hivern per accedir a l'illa, quan els temporals deixaven inaccessible la seva entrada habitual situat a la mateixa platja.

Arribarem fins a l'Ebre, que baixa mansament acostant-se al seu final, és un lloc on la natura s'escolta, s'olora, se sent. Tornarem pel mateix tram gaudint de la tranquil·litat i el silenci d'aquest singular espai.

L'activitat acaba a la platja i, per tant, podeu acabar de gaudir de la jornada allí mateix amb uns entrepans.

Aquesta activitat és apta per a tothom: de nivell fàcil. Naveguem a favor de corrent i sempre amb monitors preparats que coneixen el territori. Distància: 6km aproximadament.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 19/07/23
Fitxa tècnica
CS
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Jornada lúdica, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives, Coneixement del medi i Biologia, Tutoria i convivència
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Anglès, Català, Castellà