Taller de Batucada amb els percussionistes de Txarango

Taller de percussió que treballa la musicalitat a partir dels ritmes de batucada.
Apte per a totes les edats i tots els nivells sense necessitat de tenir coneixement previ.

De la ma de Pau Puig i Joan Palà, percussionistes del grup Txarango us oferim els tallers de batucada inclusius per a totes les edats i sense necessitat de coneixement previ.

Aquests tallers estan enfocats per a escoles, instituts, centres cívics, entitats, centres juvenils, esplais, festivals i altres espais de lleure educatiu.

Els participants aprendran a tocar els ritmes de percussió amb instruments els d'una batucada. Fem les activitats a mida segons les teves necessitats. Per informar-vos podeu escriure a paupuigpercu@gmail.com

Els valors que aporta tocar en un grup de música son molts. El treball en equip, la cooperació, la motivació i superació personal, saber escoltar i respectar als companys, coordinació, sincronia, psicomotricitat, agilitat i disciplina, són alguns dels aspectes que més s'enriqueixen en els assajos de percussió en grup.

La participació en un projecte com aquest permet a la gent sentir-se partícip en un grup social nou amb un ambient creatiu que empodera a qualsevol persona que hi participi. Treballant de manera conjunta es desenvolupen els sentits del ritme, la coordinació, el ball i la cohesió de grup. Aquests aspectes aporten seguretat personal, autoestima i augmenten la creativitat.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 22/02/24
Fitxa tècnica
PROF-FAM
INF1
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
EE
Tipus d'activitat
Audició musical, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Dansa, Música, Formació professorat
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Anglès, Català, Castellà