Practica matemàtiques amb Innovamat

Activitats innovadores imprimibles per a tots els nivells des d'infantil a 6è de primàtia per practicar matemàtiques i ciències. Amb solucions i indicacions didàctiques.
Donat l'emergència sanitària i de forma setmanal Innovamat ofereix recursos escolars adaptats per a les famílies per practicar les matemàtiques i ciències a casa.

Les activitats es poden descarregar en format PDF, i consten d'una fitxa prèvia on s'explica què aconseguirem amb l'exercici proposat, com hem de realitzar l'activitat i els resultats de l'activitat, i si s'escau, pàgines imprimibles per la realització de l'exercici.

Els recursos estan recollits per curs escolar, des d'infantil fins a 6è de primària. Hi podrem treballar, la seriació, càlcul mental, sumes, restes, multiplicacions, i divisions amb diferents dificultats, càlcul de volums i distàncies i molt més.

Les activitats estan classificades en:

- Reptes d'Aventures, ordenats per curs. Amb la guia didàctica adaptada per a les famílies i tots els materials adaptats per a casa.

- Sessions de consolidació del Laboratori dels Nombres, ordenades per curs. També amb la guia didàctica i tots els materials adaptats per a casa.

- Activitats de caràcter STEM amb la col·laboració d'@e_x_plorium, també adaptades.

*Per accedir al web clica a l'enllaç que trobaràs a l'espai CONTACTA.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 16/10/23
Fitxa tècnica
3-5
6-7
8-9
10-11
Tipus d'activitat
Recurs online
Temàtica
ODS
Setmanal
Gratuïta
Idiomes
Català