Medieval Stories - Visita al Montblanc Medieval

Viatge al Montblanc Medieval per a descobrir, en primera persona, com es vivia a l'Edat Mitjana.
En aquesta experiència dinàmica i participativa, el Museu Comarcal de la Conca de Barberà dialoga amb l'imponent patrimoni monumental de la vila medieval de Montblanc. L'alumnat tindrà l'oportunitat d'adoptar el rol de diferents personatges de l'època, tot fent una immersió en la seva vida quotidiana i el seu context social, cultural i arquitectònic.

Una manera ideal de descobrir l' edat mitjana en primera persona, a través de la col·lecció permanent del Museu Comarcal i els carrers, les cases, els temples i els palaus que conformen el paisatge urbà de Montblanc; a través d’una activitat participativa i col·laborativa,

Aquesta proposta ha estat dissenyada per l'equip d'ANS Educació, que compta amb professorat i historiadores especialistes en l'edat mitjana. L'activitat té el suport i l'assessorament Museu Comarcal de la Conca de Barberà (MCCB) i es pot adaptar a les característiques de cada cicle educatiu, amb l'objectiu d'oferir una experiència entretinguda, participativa i enriquidora d'acord amb els paràmetres d’una educació curricular i reflexiva.

Activitat d’un día i en català basada en sistema de role-playing a través d’una visita al Museu Comarcal de la Conca i l’ambient dels carrers medievals del Montblanc Medieval.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 23/06/22
Fitxa tècnica
CM
CS
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Artesania, Història, cultura i patrimoni, Llengua i literatura catalana
ODS
Mig dia
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Castellà, Català