La màgia del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici al Pirineu de Lleida

Quadern didàctic que el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida posa a disposició de les escoles i instituts de Catalunya per treballar la conscienciació ecològica dels infants i dels joves.
Aquest quadern és un tastet de la immensa riquesa que guarda el Pirineu de Lleida i el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. És una invitació a endinsar-se en aquest territori de muntanyes, valls i cingles escarpats que són aixopluc de la seva flora i la seva fauna excepcional.

L’objectiu és fomentar l’educació ambiental i contribuir, d’aquesta manera, a la salvaguarda del nostre entorn tot fomentant el respecte a la natura i la sostenibilitat del nostre planeta

La iniciativa del quadern didàctic neix com a resultat de l’èxit del llibre de contes “L’entrellat dels estanys encantats” de Montse Subirana, que convida a conèixer d’una manera enginyosa el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i el territori que en forma part com a destinacions certificades de natura i muntanya en família, que són la Vall de Boí a l’Alta Ribagorça i les Valls d’Àneu i Pirineus-Noguera Pallaresa al Pallars Sobirà.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 12/02/24
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
PROF-FAM
Tipus d'activitat
Recurs Online
Àrea de coneixement
Geografia, Coneixement del medi i Biologia, Geologia
Temàtica
ODS
Gratuïta
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català, Castellà