Disseny d’activitats i projectes a mida

Si treballes per projectes o de manera tradicional i busques continguts de qualitat per treballar amb el teu alumnat, el nostre equip s'encarregarà de donar sortida a les teves demandes.
Busques recursos de qualitat pels projectes de les teves classes? Necessites material per poder oferir nous temes al teu alumnat?
A Monatur dissenyem continguts a mida perquè el professorat pugui treballar diferents temàtiques com poden ser la biologia, les ciències socials, la geologia, l’energia… i moltes altres assignatures, sempre relacionant-les amb l’educació i conscienciació ambiental, la sostenibilitat i l’ecologia. Aquests punts són els nostres pilars d’actuació, ja que pensem que són claus per construir una societat respectuosa amb el medi ambient i la natura.
També oferim la possibilitat de combinar diverses assignatures en una mateixa activitat, per poder ensenyar a l’alumnat com una acció quotidiana pot tenir un pes molt important en tota la resta de processos de la nostra vida.
Aquestes activitats es poden fer amb una presentació a l’aula per part del nostre equip, es pot enviar el recurs perquè ho expliqui el professorat o també de manera virtual mitjançant una videoconferència.
També existeix la possibilitat de treballar-ho online, amb l'enviament del material per treballar-ho i la dinamització de manera digital.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 13/11/23
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Conferència, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Geologia, Història, cultura i patrimoni
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català, Castellà