Cursos online gratuits de la UAB per Batxillerat

La UAB ofereix els seus cursos MOOC als centres de Secundària, ja que alguns d’ells poden ser d’utilitat per a docents i alumnes.
En aquest període de crisi pel Covid-19, ha quedat palesa la importància de la formació en línia. Per aquest motiu, el programa institucional MOOC de la UAB ofereix els seus cursos MOOC als centres de Secundària, ja que alguns d’ells poden ser d’utilitat per a docents i alumnes.

Els cursos MOOC són gratuïts?

La majoria dels cursos de Coursera es poden fer gratuïtament, només es paga si es demana el certificat. Aquest pagament es pot fer al realitzar la inscripció o a la seva finalització. Si l’estudiant no vol el certificat, pot fer el curs sense cap cost.

Les especialitzacions (formades per un grup de cursos) no són gratuïtes, només es poden cursar per subscripció.

Com es pot accedir a un curs MOOC?

Per cursar qualsevol curs de la plataforma Coursera (de la UAB o de qualsevol altra universitat), primer cal que la persona que el vulgui fer es doni d’alta a Coursera (http://www.coursera.org/uab). Només es necessita posar el correu electrònic de l’usuari i la contrasenya que vulgui.

Qui atorga el certificat?

El certificat l’atorga Coursera. Encara que el curs l’hagi produït la UAB, no és un certificat oficial de la UAB i no té cap tipus de reconeixement acadèmic.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 26/10/22
Fitxa tècnica
16
Tipus d'activitat
Recurs online
Temàtica
ODS
Diària
Gratuïta
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Anglès, Català, Castellà