Cuida el teu cos!

Recursos online per Educació Física i Nutrició.
Us presentem un recull de recursos online per a educació física i alimentació:

Amb el menjar si es juga: Pàgina perquè els nostres alumnes apendan a menjar d'una manera saludable. També ofereix informació d'interès per a les famílies.

Alimentación.es: Web amb jocs i fitxes didàctiques sobre fruites, verdures i alimentació saludable. Podreu descarregar el "Llibre Savi" amb desenes de fitxes didàctiques amb informació sobre els aliments. També trobareu el mapa de la fruita a Espanya, el calendari de la fruita i molt més jocs.

Aprenem a cuidar-nos: Web amb jocs i diferents orientacions perquè els nens i nenes aprenguin a cuidar la seva alimentació i higiene diària.

Jocs del món: Blog on es recullen una gran quantitat de jocs classificats per continents i amb dinàmiques molt interessants contra la discriminació.

Explora el cos humà amb Build a Body: Recurs interactiu que permet treballar amb els infants els sistemes, aparells i funcions de el cos humà a manera de joc. Només han de arrossegar cada òrgan o element al seu lloc. D'aquesta manera poden aprendre de manera divertida els ossos i els músculs que componen el nostre cos.

L'equip petit: Preciós curtmetratge sobre un equip de futbol de nens i nenes de Primària, el Margatània, que mai ha guanyat un partit. Una bona lliçó per ensenyar als alumnes els veritables valors de l'esport: jugar, aprendre, gaudir, ajudar a l'equip i respectar els companys i a l'adversari. Imprescindible.

Infografies dels esports olímpics: Web amb infografies interactives per explicar cada un dels esports olímpics, amb les seves normes, curiositats i principals característiques.


Edusport: És un recurs interactiu del Ministeri d'Educació. Visualment es veu antic, però és molt complet i interessant per a tots els membres de la comunitat educativa.

Ludos: També una mica antic i creat pel ministeri. Ofereix recursos informatius i educatius multimèdia i interactius d'Educació Física per a l'alumnat, professorat i públic interessat. En aquesta pàgina podem trobar gran quantitat de jocs i activitats interactives per a Educació Primària.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 20/10/21
Fitxa tècnica
3-5
6-7
8-9
10-11
12-15
16
Tipus d'activitat
Recurs online
Temàtica
ODS
Gratuïta
Idiomes
Anglès, Català, Castellà