Casals amb cavalls

En Equitació Emocional Mussara realitzem tots els anys els Campus Juvenils que coincideixen amb els períodes vacacionals escolars.
En Equitació Emocional Mussara realitzem tots els anys els Campus Juvenils que coincideixen amb els períodes vacacionals escolars.

La infantesa i adolescència són moments vitals i claus en els que es forgen Valors i eines fonamentals per a relacionar-nos amb nosaltres mateixos i els altres. Es un moment especialment important per a què els nens i joves construeixin la seva identitat i els seus propis recursos per a gestionar les seves emocions i fer-se responsables de la seva conducta. Així, arriben a ser l’adult que volen ser: capaç satisfet i portador dels seus valors tant propis com socials al món.

Els cavalls són animals especialment sensibles a les emocions a la nostra comunicació no verbal que és un80% del missatge que rebem i transmetem en comunicar-nos i sol ser inconscient…

En els nostres campaments, disposem d’un espai ampli i d’unes instal·lacions per poder agafar nens i adults.

Podem gaudir, viure i aprendre tots junts entre cavalls i altres animals que viuen en el nostre centre i tot en `plena natura ,dormint en les nostres tendes Tipis, Muntant, fent tot tipus de tallers, fent nous amics sempre en un entorn relaxat i amb molta diversió.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 06/05/22
Fitxa tècnica
6-7
8-9
10-11
12-15
Tipus d'activitat
Casal de vacances
Temàtica
ODS
Diària
De pagament
Idiomes
Català