Resultats de la cerca
Viatge al fons del mar en batiscaf (Primària)
Com és el fons del mar? Quines són les espècies que hi viuen? Per què no és gens fàcil la observació i exploració submarina? Quins són els perills amb els que ens hi podem trobar?
Observatori Astronòmic del Parc del Garraf
Visites diürnes: Planetari, Sistema Solar a escala, observació solar, moviments aparents del cel, gnòmon, Terra paral·lela, el tel·luri Visites nocturnes: observació a ull nu i amb telescopi.
El planetari mariner (Primària)
“El Planetari Mariner” ens convida a un viatge pel cel nocturn, explorant els cossos que més destaquen en el cel
La navegació: introducció a la carta nàutica
Com ens orientem en el mar quan som lluny de la costa? Quina és la posició del meu vaixell? Quin rumb hem de seguir per arribar al nostre destí?
Explorant el món
Com veien el món a l’edat mitjana? Sabies que la imatge de la Terra va canviar radicalment amb el temps gràcies a la navegació? Quines eren les rutes que seguien els vaixells i com s’orientaven?
Els satèl·lits catalans en realitat virtual i ulleres 360º
Endinseu-vos en una experiència 360º, amb ulleres de realitat virtual per visitar els satèl·lits que s'han llençat des de Catalunya!
La mar de cels (Infantil)
Per on surt el sol? Per on es pon? Quins són els astres que podem trobar durant el dia? i els que trobem a la nit? Com s’ho feien els navegants per orientar-se seguint aquests astres?
Un món per explorar
Activitat del programa educatiu "22 dies en 22 peus, aventura en solitari a l'Atlàntic 2025"
La mar de cels (Primària)
Per on surt el sol? Per on es pon? Quins són els astres que podem trobar durant el dia? i els que trobem a la nit? Com s’ho feien els navegants per orientar-se seguint aquests astres?
El planetari mariner (ESO)
L’activitat “Planetari mariner” ens convida a fer un recorregut de la volta del cel, veient com la ciència ens ha permès passar d’un cel on res es movia, a descobrir un univers canviant i exòtic.
Mostrant 1-10 de 12 elements.