Planetari mòbil escolar

Planetari per muntar dins el centre educatiu. Diverses propostes des d'Educació Infantil a 4t d'ESO (sensitiu, viatger, astronòmic i científic). Activitats adaptades a cada nivell.
Cel Obert portem tot el material necessari per a muntar un planetari al vostre centre i l'instal·lem en un espai amb les característiques adequades per la infraestructura. Fem sessions d'uns 45 minuts per grup (d'uns 25-30 alumnes). Entrem dins i visualitzem les projeccions escollides per vosaltres (facilitem un llistat amb totes les projeccions disponibles, adaptades a cada edat). Totes les projeccions són a 360° i amb so envolvent. En alguns casos es complementa l'activitat amb diferents experiments interactius i pràctics. Finalment descobrim els regals i sorpreses que ens té preparades el planetari. I sempre amb totes les mesures de seguretat sanitàries segons les necesitats del moment.

Tenim planetaris diferents des d'educació infantil fins a 4t d'ESO (sensitiu, viatger, astronòmic i científic) i oferim activitats complementàries adaptades a cada edat per a complementar l'activitat!

No et perdis també els nostres tallers experimentals de ciència!
Material complementari
Dossier Escolar
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 26/01/22
Fitxa tècnica
INF1
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
EE
Tipus d'activitat
Jornada lúdica, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Física, Història, cultura i patrimoni, Matemàtiques
ODS
Fins a 1h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català, Anglès, Castellà