Paper Blanc: Ofici i Tradició

Història del paper. Indústria de la comarca: la farga i el molí paperer, herència dels oficis tradicionals. Feu el vostre propi paper artesà. Secundària usa els mòbils. Amb guia didàctica.
Un recorregut per la història del paper des de la seva invenció fins a l'actualitat. Us ensenyarem el molí paperer de la Farga i parlarem de la indústria manufacturera de la comarca i del paper que hi ha jugat l'aigua de l'Estany i valorarem l'herència dels oficis tradicionals. Coneixerem els diferents tipus de paper i els seus usos. Després fareu el vostre propi full mentre us expliquem com elaborem el paper a mà i, en acabat, us el podreu endur.

Coneixem el Molí paperer i la farga d'aram. Els grups de secundària i superiors podran utilitzar els seus mòbils per a cercar la informació que els demanem i prepararan una presentació per explicar als altres el resultat de les seves investigacions.

Aquesta activitat està subvencionada pel programa INDIKA. Preu sense subvenció: 5´50€
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 06/10/23
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
EE
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Artesania, Coneixement del medi i Biologia, Tecnologia i industria, Història, cultura i patrimoni, Educació cívica, en valors i per la pau
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català, Castellà