Espai Interreligiós

L’Espai Interreligiós és un projecte que té com a objectiu educar, des de l’experiència, en matèria d’identitat, diversitat cultural i religiosa i diàleg interreligiós.
L’Espai és una proposta educativa que s'adreça a infants, joves i adults. Dóna resposta a totes aquelles persones interessades, ja sigui perquè es troben en un període formatiu que contempla en el currículum competències relacionades amb la interculturalitat i/o la diversitat religiosa, ja sigui perquè aquestes persones s'han vist interpel·lades a l'haver d'interaccionar en un context de pluralisme cultural i religiós i volen eines per tal de portar a terme aquestes relacions.

L'Espai dóna la possibilitat de fer aprenentatges significatius en un context d'acollida, que fomenta l'apropament a la diversitat i treballa perquè les relacions basades en la interculturalitat siguin una realitat en el nostre entorn. El projecte fa èmfasi en el fet religiós i la diversitat de creences que conviuen a la nostra ciutat. Dóna instruments que ajuden a comprendre la dimensió transcendent de les persones, a facilitar la seva expressió des del dret a la llibertat de culte, i a fer experiència de diàleg i convivència amb persones diverses.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 09/05/22
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
EE
PROF-FAM
Tipus d'activitat
Formació professorat i families, Cultivar l'interioritat, Taller participatiu, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Història, cultura i patrimoni, Educació cívica, en valors i per la pau, Ètica, filosofia i debat, Diversitat religiosa i espiritualitat, Tutoria i convivència, Formació professorat, Orientació acadèmica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català, Castellà