L'ILLA DEL TRESOR (R.L.STEVENSON)

ATENCIÓ! PROMOCIÓ AMB DESCOMPTE!

Envia'ns un correu a jovespectacle@gmail.com amb el següent text a l'assumpte

"Activitum-promodescompte"

I obtindràs un descompte d'un euro per alumne de forma automàtica en les activitats pròpies de Jove Espectacle. Clica sobre el nom de l'entitat per veure totes les seves activitats.

El jove Jim coneix un vell mariner a l’hostal dels seus pares, aprop del port de Bristol. Aquest és perseguit per uns pirates, que finalment el troben, per tal de trobar el mapa d’un fabulós tresor del pirata Flint. Abans, però, en Jim troba el mapa i li ensenya a un capità de vaixell, amic dels seus pares. Tots es comprometen a fer un viatge en el vaixell del capità per tal de trobar el tresor.
El que no saben és que la tripulació és plena d’antics tripulants del vaixell del pirata Flint. El cuiner, però, John Silver el llarg, un mariner amb una sola cama, fa amistat amb en Jim, a través de la seva filla, la flama, que s’ha ‘colat’ al viatge i es fa molt amiga del noi.
A l’arribar a l’illa, la cosa es complica i els pirates preparen un motí. Un personatge curiós i estrafolari que troben a l’illa, en Ben Gunn, mirarà d’ajudar en Jim, el capità i els seus nous amics.

Compta amb Guia didàctica.
Versió simplificada de l’original de Robert Louis Stevenson, molta adaptada als infants de 4 a 10 anys. Un actor i manipulador combina teatre i titelles, a més de teatre d’objectes,
Última actualització: 09/07/21
Fitxa tècnica
INF2
CI
CM
Tipus d'activitat
Teatre, Titelles
Àrea de coneixement
Teatre, Educació cívica, en valors i per la pau, Altres
Temàtica
#escolar, #contacontes
ODS
Fins a 1h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't