MÓN SANT BENET: Fenòmens a la carta

Experiències científiques creatives per resoldre problemàtiques alimentàries
Us imagineu un pastís, un pa de pessic o un púding sense ou? Us proposem viatjar al món de la cuina científica a través del treball que ha fet la Fundació Alícia creant receptaris per a col·lectius amb al·lèrgies i intoleràncies o algun tipus de problemàtica alimentària.
Descobrirem recursos com els gelificants, en coneixerem el funcionament i posarem en pràctica les seves propietats elaborant diversos plats saborosos i aptes per a tothom.

OBJECTIU: Fer als i les alumnes conscients dels molts factors que ens diferencien a l’hora de menjar i de les dificultats que això pot comportar en el dia a dia. Veure com la ciència és capaç de donar-nos solucions per a problemes d’al·lèrgies o intoleràncies alimentàries per a que tots i totes mengem millor.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 17/05/23
Fitxa tècnica
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Cuina, Química, Història, cultura i patrimoni
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català