MÓN SANT BENET: Fenòmens a la carta

Experiències científiques creatives per resoldre problemàtiques alimentàries
Us imagineu un pastís, un pa de pessic o un púding sense ou? Us proposem viatjar al món de la cuina científica a través del treball que ha fet la Fundació Alícia creant receptaris per a col·lectius amb al·lèrgies i intoleràncies o algun tipus de problemàtica alimentària. Descobrirem recursos com els gelificants, en coneixerem el funcionament i posarem en pràctica les seves propietats elaborant diversos plats saborosos i aptes per a tothom.

*Consulteu opció amb plus de continguts per a grups de Cicles Formatius i Batxillerat
al moment de fer la reserva.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 08/07/24
Fitxa tècnica
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Cuina, Química, Història, cultura i patrimoni
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català