Tallers de ciència i tecnologia

Transformem l’aula de l’escola en un taller d’inventors on la protagonista és la creativitat.
Al Rossinyol Nou creiem que els alumnes han d’adquirir els seus aprenentatges a través de l’observació i l’experimentació.

Les nostres propostes ofereixen l’oportunitat de manipular materials i donar espai a la creativitat. Es tracta de tallers que provoquen la curiositat dels nens i nenes i que promouen aquelles preguntes que generen aprenentatge i coneixement.

Disposem del material de LEGO TECHNIK com a eina de treball principal però també utilitzem diferents objectes de la vida quotidiana per a desmuntar i investigar com funcionen.

Per a fer això hauran d’aprendre a utilitzar diferents eines, a treballar en equip, a formular preguntes i trobar les respostes amb l’ajuda de la persona que imparteix el taller.

Què ens diferencia? Avui existeix una àmplia oferta de tallers de robòtica i de lego. La nostra proposta ofereix un taller on la veritable protagonista és la iniciativa dels nens. Aquests no han de seguir unes instruccions pautades per això el resultat del curs no serà un producte homogeni fet en sèrie.

Les activitats estan dissenyades per un llicenciat en Automàtica i robòtica per la UPC i son conduïdes per monitors formats en la matèria. Els nens descobriran com estan fetes les coses, perquè els mecanismes funcionen i podran fer reals les seves idees a partir d’una base sòlida.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 30/11/22
Fitxa tècnica
CM
CS
ESO1C
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Física, Informàtica, telecomunicacions i robòtica, Tecnologia i industria, Matemàtiques
Temàtica
ODS
Mig dia
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català