Sincrotró ALBA - visites virtuals i tallers a l'aula

El Sincrotró ALBA organitza visites guiades virtuals gratuïtes per conèixer com és aquesta infraestructura científica única i singular.
Davant l'actual situació de pandèmia de la COVID-19, totes les visites físicament a les instal·lacions d'ALBA queden suspeses fins a nou avís. Tanmateix, teniu a la vostra disposició el nou Programa de Visites Virtuals!

ALBA organitza visites guiades virtuals on els participants poden conèixer què és un sincrotró i per a què serveixen les diferents línies de llum i equipaments de la instal·lació. En el cas de les visites per a instituts, es contempla l'opció de realitzar l'activitat virtual a l'aula, amb el desplaçament d'una persona educadora experta en el Sincrotró ALBA a la classe.

Les visites virtuals són gratuïtes i tenen una durada d’1 hora i 15 minuts aproximadament a través de videoconferència Zoom amb un màxim d'uns 25-30 participants. Si el teu grup és més nombrós, has de reservar una altra sessió de visita virtual.

Degut a la gran demanda, les visites estan dirigides exclusivament a grups escolars (4t ESO, 1r i 2n de batxillerat), grups universitaris, formació professional i investigadors, així com a institucions i associacions professionals i culturals. Si vols conèixer-nos i no pertanys a cap d'aquests col·lectius, et convidem a participar a l'ALBA Open Day (properament més informació de com seran les portes obertes virtuals 2021).

COM SOL·LICITAR UNA VISITA VIRTUAL

Per reservar una visita, has de completar el formulari web segons la tipologia de grup i escollir l'horari disponible que més et convingui. Fet això, rebràs una resposta automàtica i, un cop s'hagi validat la teva petició, també rebràs un correu de confirmació amb el dia i l'hora assignats així com la informació per connectar-te a la videoconferència.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 19/09/23
Fitxa tècnica
PROF-FAM
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Recurs Online, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Física, Química
ODS
Entre 1 i 2h
Gratuïta
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Anglès, Català, Castellà