Llibres amb biblioteques dins

Contes que passen en biblioteques de tota mena. Per gaudir dels llibres des de dins i per sentir el plaer d'estar envoltats d'històries.
Les biblioteques estan plenes de llibres, això tothom ho sap! Hi ha llibres per a grans i petits, hi trobem històries divertides o que fan por i que, sovint, ens fan emocionar. Entre llibres gaudim i hi aprenem i, si busquem bé, també en trobarem que ens expliquen aventures que passen dins les biblioteques. Voleu saber què pot passar si un lleó entra a la biblioteca? O si una bibliotecària és segrestada? I, esperem que no passi mai, que faran els llibres si es senten abandonats? Compartirem questes i d’altes històries per a celebrar l’any de les biblioteques i junts descobrirem llibres amb biblioteques dins, històries que passen en aquest lloc tan conegut i estimat. Les explicarem entre tots, amb l’ajut d’objectes, titelles i molts llibres!
Si es contracta més d'una sessió a realitzar en un mateix dia, a partir de la segona queden a meitat de preu. Cal afegir quilometratge en determinades comarques.
Proposta relacionada "Tomba la tinta i salta el conte". Una activitat que explica, a partir de dos contes, com es fa un llibre.
Més informació a www.assumptamercader.cat

Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 21/09/23
Fitxa tècnica
CI
CM
Tipus d'activitat
Teatre, Titelles
Àrea de coneixement
Teatre, Educació cívica, en valors i per la pau, Llengua i literatura catalana
Temàtica
ODS
Fins a 1h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes