Zona Clic - Jocs creats per educadors

Recull extens de jocs i activitats per seguir aprenent diferents temes de les àrees curriculars i per tots els nivells de l'escolarització.
La zonaClic és un servei del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya creat amb l'objectiu de donar difusió i suport a l'ús d'aquests recursos i oferir un espai de cooperació obert a la participació de tots els educadors/es que vulguin compartir els materials didàctics creats amb el programa.

Hi trobareu un recull extens de jocs i activitats per seguir aprenent diferents temes de totes les àrees curriculars. El buscador permet trobar els recursos dividits per nivell (Infantil (3-6), Primària (6-12), Secundària (12-16), Batxillerat (16-18)), per àrea de coneixement, i idioma (on podrem seleccionar entre més de 16 idiomes diferents, entre ells aranès, àrab, llatí, basc, francès, a part del català, castellà i anglès.

Hi trobarem activitats de Llengües, Matemàtiques, Ciències socials, Ciències experimentals, Música, Visual i plàstica, Educació física, Tecnologies i molts més, empaquetades en projectes, formats per un conjunt de diverses activitats educatives com trencaclosques, associacions, exercicis de text, mots encreuats...

Per accedir al buscador de JClic has de clicar a "enllaç" que trobaràs a la columna de la dreta
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 20/10/21
Fitxa tècnica
16
3-5
6-7
8-9
10-11
12-15
Tipus d'activitat
Recurs online
ODS
Gratuïta
Idiomes
Anglès, Català, Castellà