Viu una autèntica experiència grangera a Can Gel

Descobreix el dia a dia d'una autèntica granja lletera a través d'una proposta lúdica, educativa i molt interactiva que agrada tant a grans com a petits.
Som una granja de vaques lleteres des de 1910 i hem iniciat amb molta il·lusió el projecte Viu Can Gel! per donar a conèixer les feines quotidianes que realitzem.
Volem donar de forma educativa i interactiva la resposta a una pregunta a priori tan bàsica i fàcil com és: D’on surt la llet?

I ho fem mitjançant una visita a la nostra granja. Una visita plantejada com un servei informatiu i d’aprenentatge que té en compte el tipus de grup i l’edat dels visitants per tal de que visquis una experiència divertida.

La visita constarà de dues parts:

1. VISITA GUAIDA amb un màxim de 15 persones on s’explicara el funcionament de la granja, com són les vaques, per què fan llet, què mengen, per què remuguen, etc. DURADA = 30 minuts.
2. VISITA LLIURE. S’accedirà a l’exterior de la granja seguint un circuit degudament senyalitzat. Es facilitarà a tots els clients un link per tal de que es pugui accedir via mòbil, a un mapa interactiu de la granja on s’explicarà que estem veient i quina activitat s’hi pot fer en cada zona. Durant l’estada a l’exterior, per consultes o la realització d’alguna activitat hi haurà una persona de suport. DURADA APROX. I MÀXIMA = 1 hora
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 01/07/22
Fitxa tècnica
FAMILIA
Tipus d'activitat
Granja / Nucli zoologic
Temàtica
ODS
De pagament
Idiomes
Català, Castellà