Viu una autèntica experiència grangera a Can Gel - Taller: La vida d'una vaca de Can Gel

A partir d'un conte on s'explica la vida d'una vaca de Can Gel podem endinsar-nos en el seu món, conèixer quines són les seves etapes vitals i el dia a dia de la granja.
Can Gel és una granja lletera en actiu que us proposa una experiència immersiva amb vaques i altres animals de granja. Hem creat un projecte educatius amb continguts pensats i adaptats a cada cicle formatiu, des de P2 fins a universitaris. Aprenem d'una forma divertida, emocional i sobretot molt interactiva.

TALLER: LA VIDA D'UNA VACA DE CAN GEL
La visita comença amb el taller : La vida d'una vaca de Can Gel, una història que narra la vida d'una vaca de la granja, des de que neix fins que és adulta i productiva. Cada aventura viscuda és una experiència de superació, amistat, respecte i d'emocions que podem extrapolar en el dia a dia dels infants.
El conte serveix com a fil conductor per la visita a la granja, on els nens i nenes poden buscar i conèixer els protagonistes així com localitzar els llocs on han viscut..

La visita és molt interactiva i participativa. Ensenyem com tocar les vaques i com donar-lis herba.. També donem biberons a les vedelles més petites. Visitarem la mini-granja on ens experen altres animals amb els que també interactuarem. tocant-los i donant-lis de menjar.

Tant a l'aula com a la granja fomentem la lliure exprressió, implicació i participació de cada nen i nena, així permetem que en aquest entorn nou i sobretot amb el contacte i la interacció amb els animals, aflorin emocions i comportaments que els ajudin a prendre consciència i a regular-ho si cal.

La visita està plantejada com un projecte educatiu. Can Gel ofereix recursos previs i posteriors a la visita per treballar a l'escola.

- LA VISITA INCLOU
. Taller i materials didàctics
. Joc: "on viu la Gelatina?"
. Experiència guiada a la granja
. Excursió als camps de pastura i a la bassa
. Zona de lleure i àrea de pícnic per esmorzar i dinar
. Un iogurt per cada nen/a i acompanyants
. Coffee-break pels docents.

- RECURSOS PER L'ESCOLA::
. Dossier d'activitats per treballar de forma interdisciplinària, amb temari sobre la granja, tenint en compte les capacitats i l'objectiu curricular de cicle inicial.
. Dossier d'activitats per treballar l'educació emocional en base al conte.

- ALTRES DADES D'INTERÉS:
No barregem mai dues o més escoles en una mateixa jornada. El nostre objectiu és que les escoles que ens visiten tinguin el màxim de flexibilitat i que gaudeixin de l'experiència i dels espais en exclusiva.

 

#escolesCanGel
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 01/07/22
Fitxa tècnica
CI
Tipus d'activitat
Granja-escola / nucli zoologic, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia
Temàtica
ODS
Jornada sencera
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català, Castellà