Viu una autèntica experiència grangera a Can Gel - Taller: La granja en 4D

Podem sentir les olors, els sons i tocar elements de la granja sense sortir d'una habitació? Amb aquest taller sensorial podrem connectar amb la granja alhora que posem a prova els nostres sentits.
Can Gel és una granja lletera en actiu que us proposa una experiència immersiva amb vaques i amb altres animals de la granja. Hem creat un projecte educatiu amb continguts i activitats pensades i adaptades a cada cicle educatiu, des de P2 fins a cicles universitaris. Aprenem d'una forma divertida, emocional i sobretot molt interactiva.

TALLER: LA GRANJA EN 4D
La visita comença posant a prova els nostres sentits. A través del joc, aconseguim descobrir l'essència de la granja sense aixecar-nos de la cadira. Com? Hem aïllat de forma individual les olors, els sons i elements per tocar que podem trobar a la granja El joc al ser per equips, permet definir rols i rutines que estaran presents durant tota l'activitat.

Un cop acabada l'activitat fem la visita a la granja, on descobrim com són les vaques, per què fan llet,, on viuen en cada una de les seves etapes vitals, etc. La visita és molt interactiva, i participativa, animem en tot moment que els nens i nenes estableixin una relació amb els animals, treballant així, de forma molt natural, la seva autoconfiança, l'autocontrol i les emocions.
Ensenyem com tocar les vaques, com donar herba a les vedelles joves i donem biberons a les vedelles més petites. Visitem la mini-granja on ens esperen altres animals amb els quals també interactuem tocant-los i donant-los menjar.

La sortida està plantejada com un projecte educatiu. Can Gel ofereix recursos previs a la visita per treballar a l'escola. Tot i que el taller està pensat per cicle inicial de primària, també es pot adaptar per alumnes de P5.

- LA VISITA INCLOU:
. Taller sensorial: la granja en 4D
. Experiència guiada a la granja amb continguts adaptats al cicle educatiu corresponent.
. Excursió als camps de pastura i a la bassa on descobrim la biodiversitat que hi ha a l'entorn.
. Zona de lleure i àrea de pícnic per esmorzar i dinar.
. Un iogurt Pastoret per a cada nen/a i acompanyants.
. Coffee-break pels mestres.

- RECURSOS PER L'ESCOLA:
. Dossier d'activitats per treballar de forma interdisciplinària, amb temari sobre la granja, tenint en compte les capacitats i l'objectiu curricular de cicle inicial.

- ALTRES DADES D'INTERÈS:
. No barregem mai dues o més escoles en una mateixa jornada. El nostre objectiu és que les escoles que ens visiten tinguin el màxim de flexibilitat i gaudeixin de l'experiència i dels espais, tant de la granja com els de lleure, en exclusiva.

 

#escolesCanGel
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 15/12/22
Fitxa tècnica
INF2
CI
Tipus d'activitat
Granja-escola / nucli zoologic, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia
Temàtica
ODS
Jornada sencera
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català, Castellà