Viu una autèntica experiència grangera a Can Gel - Taller la Gelatina i el soroll misteriós

Us proposem una experiència immersiva amb vaques i altres animals de granja, amb continguts creats i adaptats per cicle infantil. Aprendrem d'una forma divertida, emocional i sobretot interactiva.
Can Gel és una granja lletera en actiu que us proposa una experiència inmersiva amb vaques i altres animals de granja, amb continguts creats i adaptats a cicle infantil. Aprendrem d'una forma divertida, emocional i sobretot molt interactiva
.
-TALLER: LA GELATINA I EL SOROLL MISTERIÒS.
"La Gelatina i el soroll misteriós" és un conte que narra l'aventura de una vedella, de nom Gelatina, en busca d'un soroll que sent cada dia i que l'amoïna. Al llarg de l'història es va trobant altres animals que l'ajuden a descobrir de què es tracta. A nivell estructural és un conte acumulatiu, amb repeticions i participatiu. S'explica amb suport visual ( vinyetes de dibuixos) i varis recursos auditius ( sons , música i una cançò.) La història serveix de fil conductor de les experiències que viurem per la granja.. i recordarem les emocions dels protagonistes: nervis, por, sorpresa, ensurt, superació, alegria...

- Visitem la granja
Recorregut per les instal·lacions on descobrirem, d'una forma molt vivencial, on i com viuen les vaques., els espais del conte i tots els seus protagonistes.
Durant la visita els nens i nenes podran tocar les vaques i als altres animals que hi ha a la granja, donar-lis de menjar i donar biberons a les vedelles més petites.
Tant a l'aula com a la granja fomentem la lliure expressió, implicació i participació de cada nen i nena, així permetem que en aquest entorn nou i, sobre tot, amb el contacte i la interacció amb els animals, aflorin emocions.i comportaments que ajudin a prendre consciència i a regular-ho si cal.

- LA VISITA INCLOU:
Taller i materials didàctics
Experiència guiada per la granja
Excursió per descobrir l'entorn (camps de pastura i bassa)
Zona de lleure i àrea de pícnic per esmorzar i dinar
Un iogurt Pastoret de regal per a cada nen nena i acompanyants
Coffee break pels mestres

- RECURSOS PER L'ESCOLA:
Cançó: "Quina tremolor!"
Il·lustracions de la protagonista que representen les emocions
Passatemps sobre els personatges

- ALTRES DADES D'INTERÈS:
No barregem mai dues o més escoles en una mateixa visita. El nostre objectiu és que les escoles que ens visiten tinguin el màxim de flexibilitat i que gaudeixin de l'experiència i dels espais en exclusiva.

 

#escolesCanGel
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 01/07/22
Fitxa tècnica
INF1
INF2
Tipus d'activitat
Granja-escola / nucli zoologic, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia
Temàtica
ODS
Jornada sencera
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català, Castellà