VIU LES FESTES MAJORS: QUIN ÉS EL TEU BALL POPULAR?

Amb amb aquesta visita i a través d'un dinàmic joc de pistes coneixerem la cultura popular de Santa Margarida i els Monjos i acabarem amb un taller de creació d'antifaços de Festa Major.
La Quadra és un espai idoni per fomentar la participació dels infants en els balls populars existents de Santa Margarida i els Monjos. La visita d’aquest espai tracta de difondre i de fer partícips tots els veïns i veïnes d’una cultura popular i tradicional amb la intenció que aquesta es transmeti de generació en generació.
Després farem una activitat que s’iniciarà amb un joc de pistes relacionat amb la cultura popular del municipi. Tot seguit, es realitzarà un taller on els infants pintaran unes caretes sobre les figures exposades a la Quadra. Per últim, entre tots i totes es realitzarà una cercavila amb aquestes caretes ja pintades ballant al so de la música popular.
Durant un temps determinat els infants podran experimentar amb els recursos digitals i els elements dels balls populars de manera lliure.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 13/12/22
Fitxa tècnica
CM
Tipus d'activitat
Taller participatiu, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Música, Història, cultura i patrimoni, Tutoria i convivència
ODS
Entre 1 i 2h
Gratuïta
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català