VISTA UNA CASA DE PAGÈS TRADICIONAL

Mas Casablanca és una casa de pagès tradicional catalana, oferim visites per famílies i per grups. Podreu conèixer de ben a prop tal com es vivia abans i descobrir tots els animals de la granja.
Mas Casablanca és una casa de pagès tradicional catalana que té un afany divulgatiu i pedagògic, ja que mostra la vida a pagès, per tal que els infants i també els adults entenguem i valorem la relació que ens uneix amb la terra i els animals, aprenent a estimar-la i a respectar-la.
A les visites hi ha un contacte directe amb els animals, els podreu tocar, que és el que més agrada als petits de casa, sentir amb els dits les textures del pèl, de la llana o de les plomes. Els hi donareu menjar i gaudireu envoltats de natura. Mas Casablanca manté encara l’equilibri entre el conreu de la terra, la cria del bestiar i les persones. A més a més és l’escenari dels contes d’en Fermí i la Valentina, dos ratolins que viuen a la granja i on a través de les seves aventures us faran descobrir la vida a pagès al llarg de l’any, dedicant un conte a cada mes.

Oferim dues opcions diferents per venir a visitar el Mas Casablanca; fent una visita lliure o guiada.

• VISITA LLIURE: està indicada per fer en família però no per grups. Us donarem un plànol i podreu visitar la granja al vostre ritme. Trobareu les explicacions de cada animal, els podreu tocar i a més a més haureu de trobar en Fermí i la Valentina, dos ratolins molt entremaliats i que estan amagats per la granja!
L’horari de les visites és de dimarts a diumenge.

• VISITA GUIADA: la visita té una durada aproximada de dues hores i us acompanyarem en tot el recorregut. Aquesta visita està pensada tant per famílies com per grups i és apte per a totes les edats. Veurem tots els animals de la granja, els hi podreu donar menjar, pujarem als tractors, us ensenyarem l’hort de Casablanca i us explicarem el funcionament d’una casa de pagès. Si voleu ser grangers per un dia i gaudir d'una experiència única coneixent tots els detalls, aquesta és la vostra visita!
L’horari de les visites és dissabte, diumenge i festius. Si sou un grup de més de 30 persones us podem fer una visita guiada per a vosaltres amb el menú inclòs.

Teniu tot un prat ballat amb zona de pàrquing i àrea de pícnic amb taules i cadires per portar-vos el menjar de casa i acabar de fer el dia perfecte! També hi ha l’opció de venir amb autocaravana o furgoneta i quedar-se a dormir.
Fa més de 30 anys oferim visites per famílies, escoles, casals d’estiu, formació professional, residències de gent gran. Ah! I tenim l’espai del Refugi, un espai per fer celebracions, festes infantils o tallers.

Podreu trobar més informació, els horaris i comprar les entrades directament a la pàgina web www.mascasablanca.com

Us esperem!
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 30/01/24
Fitxa tècnica
0-3
3-5
6-7
8-9
10-11
12-15
16
FAMILIA
Tipus d'activitat
Visites, Granja / Nucli zoologic
Temàtica
ODS
Diària
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català