Visitem el vostre centre: Planetari 360º Full Dome i sessió d’astronomia

Sabem que a vegades pot resultar difícil programar una sortida fora del centre educatiu, per aquest motiu oferim una sessió d’astronomia al vostre propi Centre Educatiu. Ens desplacem per tot Catalunya i Espanya amb els nostres Planetaris 360º Full Dome de 5 i 6 metres de diàmetre.

Heu vist mai la Via Làctia sobre els vostres caps? Sabeu d’on provenen els noms de les constel·lacions? Quin cel podem veure en aquesta època de l’any des de la nostra població? Voleu reviure l’arribada dels primer éssers humans a la Lluna? Tot això i molt més és possible gràcies als nostres Planetaris 360º digitals, que apropen d’una forma amena i immersiva els continguts més apassionants de l’astronomia ajustats a cada cicle i etapa.

Els continguts i competències clau de les sessions les dissenyem a mida de cada centre educatiu. Tant si són alumnes d’educació infantil, primària, secundària o batxillerat, tenim propostes interessants per fer-vos. Us assegurem que després del nostre pas pel Centre, a alguns alumnes els picarà el cuquet de la ciència.

En què consisteix l’experiència?

Sessió al Planetari 360º Full Dome amb les més espectaculars produccions i simulacions de l’univers comentades en directe pels nostres Guies Starlight. Una experiència immersiva que captivarà l’atenció dels alumnes.
Simulació del cel i explicació dels continguts d’astronomia acordats amb el Centre Educatiu. Aquests continguts poden girar al voltant de la mecànica celeste, la mitologia, la contaminació lumínica, entre d’altres.
Espai físic: per al Planetari de 6 metres (55 places de capacitat) ens cal un espai (a poder ser interior) amb una alçada mínima de 4,70 metres i una superfície llisa de 6mx6m. En cas de no disposar d’aquest espai podem visitar-vos amb el Planetari de 5 metres (35 places de capacitat). Ens caldrà disposar d’accés a una connexió elèctrica. Es recomana que l’espai estigui relativament aïllat acústicament per garantir la qualitat de l’experiència immersiva dins el planetari.

Durada: 30’ per cada sessió – 15’ per al canvi de grup. Màxim 6 sessions.

Preu: 500€ (fins a 250 alumnes; 2€ alumne extra) + 0,25€/km (desplaçament comptat des de Prades, Tarragona).

Opcional: Observació del Sol i/o la Lluna amb telescopis automatitzats – preu: 200€
Sabem que a vegades pot resultar difícil programar una sortida fora del centre educatiu, per aquest motiu oferim una sessió d’astronomia al vostre Centre Educatiu. Ens desplacem per tot Catalunya.
Última actualització: 06/07/21
Fitxa tècnica
PROF-FAM
INF1
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
EE
Tipus d'activitat
Cineforum, Conferència
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Física, Informàtica, telecomunicacions i robòtica
ODS
Fins a 1h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català, Castellà
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't