Visita teatralitzada a la Muntanya de Sal

“GEOTOK, LA VUITENA MERAVELLA”
Un grup de geòlegs Tiktokers s’han proposat participar al repte mundial #EightWonder, per buscar la vuitena meravella del món, i la seva aposta és la Muntanya de Sal.
“GeoTok, la vuitena meravella” és una visita teatralitzada enfocada al públic familiar per descobrir la formació i la història de la Muntanya de Sal de Cardona. Aquest tipus d’activitats destaquen pel seu format amè i divertit sense oblidar els continguts, i per això resulten ideals per a tota la família.

Els GeoTeam són un grup de geòlegs TikTokers que s’han proposat participar al repte mundial #EighthWonder, per buscar la vuitena meravella del món, i la seva aposta és la Muntanya de Sal de Cardona. Un membre de l’equip, l’Àgata, la Morgan, l’Ònix o el Jasper (nicknames basats en noms de minerals), es colarà a la visita per entrar dins del diapir amb l’objectiu de portar-hi a terme el Final Event del repte, però les coses es torçaran només entrar. El nostre tiktoker ve acompanyat d’un assistent virtual d’última generació, el 1000iU (Míliu), que participarà activament en la missió, però que no sempre ho farà de la manera esperada.

Visites els caps de setmana i festius.

S’ofereix la possibilitat de concertar el servei de guiatge per a grups concrets sempre prèvia reserva. S’acordarà la data i hora de la visita guiada sempre a conveniència del grup i segons disponibilitat de la Fundació. Escriu a: informacio@cardonaturisme.cat

Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 09/05/23
Fitxa tècnica
6-7
8-9
10-11
12-15
FAMILIA
16
0-3
3-5
Tipus d'activitat
Visites
Temàtica
ODS
Setmanal, Mensual
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català