Veniu a Molló Parc i passeu un dia inoblidable!

Us proposem passar un dia amb la família i/o amics envoltats d’animals en semi-llibertat en un paratge natural preciós. Una sortida diferent que segur que agradarà a petits i a grans.
Molló Parc és un Parc d’animals situat entre boscos i prats a ple cor de la Vall de Camprodon ( a 1’5h de Barcelona i a 1h de Girona).

Al llarg d’un recorregut de 3 hores podreu passejar tranquil·lament envoltats d’arbres i animals. Estareu en plena natura i mentre anireu observant diferents espècies animals: óssos, linx, llops, àguiles reals, marmotes, genetes, cérvols, porcs senglars, guineus… Tots ells estan en semi-llibertat, en les millors condicions de benestar i en el seu hàbitat natural. És important prendre consciència que, un cop dins el parc, es prioritza el benestar dels animals a la voluntat de les persones, per això normalment podreu veure la majoria dels animals, però mai podrem assegurar la visualització de tots ells ja que es comporten segons la seva voluntat. per aquest motiu, podreu accedir al parc durant tot el dia de la vista, sempre i quan ho sol·liciteu abans de sortir d’aquest.

A mig recorregut trobareu una zona de pícnic, on podreu esmorzar, dinar o berenar, o simplement descansar una estona tot sentint l’aigua del riu que passa pel costat. Els més atrevits, a ple estiu, fins i tot hi posen els peus!

A l’entrada/sortida trobareu una altra zona de pícnic des d’on podreu observar els óssos i, de cara al bon temps, és on trobareu l’inflable del Molló Parc.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 22/05/22
Fitxa tècnica
FAMILIA
Tipus d'activitat
Visites, Granja / Nucli zoologic
Temàtica
ODS
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català, Castellà