Trans Segarra, pedalant entre castells.

Vine a descobrir alguns dels castells de la Segarra. Oferim una proposta familiar, sense complicacions i recorreguts força fàcils.
Que és la Trans Segarra?
Es tracta de 2 propostes de rutes en Btt per la Segarra, pedalant entre castells. Totes dues propostes, de 2 dies, tenen els mateixos allotjaments i condicions. Però l’opció familiar té un recorregut més curt, fàcil i força planer mentre que l’altre és una ruta d’autèntica Btt, més llarga, variada i amb diversos senders.

Per què apuntar-se a la Trans Segarra en Btt?
Hi ha multitud de motius per gaudir d’aquesta ruta en Btt. Aquí en mostrem 4; els altres, els anireu descobrint al llarg de la ruta!

- Visites als Castells.
Amb visites guiades a diversos castells i a la ciutat romana d’Iesso (en funció dels dies de ruta). Per sort, encara queden alguns castells habitats en els que els propietaris, permeten fer-hi visites. Us ho perdreu?

- Proposta ruta familiar.
Per a tots els públics. Etapes de 35 km a 40 km (i 400 m. de desnivell acumulat). I opcionalment retallables. Sense complicacions tècniques ni grans pujades, sempre per pistes i camins forestals.

- Pobles amb encant.
Sorprén al viatger els nombrosos petits i bonics poblets dispersos per la Segarra. Pobles com Palouet, Sant Guim de la Plana, Torroja de la Segarra,… Tots diferents però sovint amb un encant molt especial.

- Elements turístics sorprenents
Sorprèn al visitant la gran quantitat d’elements turístics sorprenents (segons les opcions): Pletes, necròpolis, columbaris, dòlmens, aiguamolls... fins i tot un aeròdrom de la Guerra Civil.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 05/04/24
Fitxa tècnica
FAMILIA
Tipus d'activitat
Estades familiars
Temàtica
ODS
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Castellà, Català