Story Time - Contacontes en anglès amb professors nadius a la vostra escola CURS 21-22

CAMBRIDGE SCHOOL ofereix sessions de contacontes en anglès dirigides a alumnes d’Educació Infantil i Primària, escenificades i narrades per professors nadius de Cambridge School.
Les Story Time són sessions de contacontes en anglès dirigides a alumnes d’Educació Infantil i Primària, escenificades i narrades per professors nadius de Cambridge School.

OBJECTIUS:
- Donar l’oportunitat a alumnes d’Educació Infantil i Primària d’acostar-se a un altre idioma, com és l’anglès, cada cop més present en la vida escolar.
- Descobrir i ampliar vocabulari i estructures noves per part de l’alumnat.
- Obrir la possibilitat d’escoltar accents nadius diferents.
- Crear una sensació favorable entre els nens cap a l’anglès, fent-los despertar l’interès amb una activitat dinàmica i participativa.

DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT:
L’activitat consisteix en explicar un conte en anglès tenint com a base visual un llibre, material gràfic, titelles o també attrezzo per escenificar el conte. El títol del conte pot ser escollit entre el centre i Cambridge School, que assessorarà segons el perfil de nivell i edat de l’alumnat.

La distribució de l’activitat consisteix en la presentació dels personatges i la narració de la història o conte amb la intervenció dels nens.

Previ al dia de la Story Time, Cambridge School entregarà a l’escola unes pàgines de vocabulari o estructures bàsiques de la història per treballar a l’escola amb els alumnes, si es desitja. El dia de la Story Time es distribuirà als nens una fitxa relacionada amb el conte.

ORGANITZACIÓ:
Nombre màxim d’alumnes per grup: 25-30
Lloc on es desenvolupa l’activitat: En el centre educatiu o biblioteca municipal
Calendari: Durant el curs escolar d’octubre a maig
Durada: 45 minuts
Horari de l’activitat: A convenir entre el centre i Cambridge School

TÍTOLS
Tenim una gran varietat de títols, que cobreixen una àmplia gamma de temes, des dels més clàssics que els nens ja poden conèixer en la seva pròpia llengua, fins a d’altres de completament nous per a ells.

Per a més informació, visiteu-nos a CambridgeSchool.com o contacteu amb nosaltres, trucant al telèfon 93 870 20 01 o per email, escrivint a info@cambridgeschool.com
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 19/08/21
Fitxa tècnica
PROF-FAM
INF1
INF2
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Jornada lúdica, Teatre
Àrea de coneixement
Llengua anglesa
ODS
Fins a 1h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Anglès