Sortides d'aventura i aquàtiques

Sortides d'un dia d'aventura i aquàtiques per a alumnes d'infantil, primària, secundària i batxillerat
Des d'Eix Estels proposem les següents sortides d'un dia per a gaudir amb la realització d'activitats d'aventura. Les propostes d’activitats són dirigides per monitors especialitzats i titulats i són la eina idònia per combinar diversió, superació, aprenentatge i treball de grup.

// Per a alumnes d'educació infantil i primària //

- TOPAVENTURA: Una proposta per gaudir de la pràctica de l’esport alhora que descobrim un entorn natural increïble i realitzem activitats d’aventura i superem reptes conjunts. Una estada ideal per trencar amb el dia a dia, per fer grup, per aprendre a treballar en grup i per afermar la confiança i seguretat en un mateix. Aquesta sortida es pot fer durant tot el curs.
https://www.eixestels.com/ca/topaventura/escoles/70

- CIRCUITS AERIS D'AVENTURA: Circuits aeris d'aventura sobre o sota els arbres (segons edat): plataformes, camins mòbils, tirolines... O, si t'agrada l'aventura més tradicional: rocòdrom, tirolina, circuits de psicomotricitat, soccer balls, cars a pedals, tir amb arc. Aventura, diversió i molta seguretat! Aquesta sortida es pot fer durant tot el curs.
https://www.eixestels.com/ca/sortida-circuits-aeris-d_aventura/escoles/30

- AVENTURA A LA PISCINA: Jocs d’aigua dins i fora de la piscina durant tot el dia! Galledes, aigua amb colorant, camins que suren sobre la piscina, una tirolina que acaba amb un bany refrescant... Arriba el bon temps, s’acosta el final de curs, i convé celebrar-ho plegats! Aquesta sortida es pot fer al Juny.
https://www.eixestels.com/ca/sortida-aventura-a-la-piscina/escoles/36

- GIMCANA D'AIGUA I PISCINA: Una gimcana amb un conjunt d'activitats i proves molt refrescants pel 3er trimestre on l’aigua i els jocs són els protagonistes! Jocs d’aigua fora de la piscina durant tot el dia! Galledes, aigua amb colorant, passarel·les... Aquesta sortida es pot fer al Juny.
https://www.eixestels.com/ca/sortida-gimcana-d_aigua-i-piscina/escoles/64

 

// Per a alumnes d'educació secundària i batxillerat //

- MULTIAVENTURA: Una proposta per gaudir de la pràctica de l’esport alhora que descobrim un entorn natural increïble i realitzem activitats d’aventura i superem reptes conjunts. Una estada ideal per trencar amb el dia a dia, per fer grup, per aprendre a treballar en grup i per afermar la confiança i seguretat en un mateix. Aquesta sortida es pot fer durant tot el curs.
https://www.eixestels.com/ca/_novetat!-sortida-multiaventura/escoles/62

- EL BOSC DEL CEL: Circuit d'aventura sobre els arbres. Amb diferents nivells de dificultats adaptat a joves a partir dels 12 anys. Tot el circuit es realitza sobre els arbres, hi ha diferents circuïts amb graus de dificultat varialble. A 6 metres d'alçada. Plataformes, ponts, terenyines gegants, cordes fluixes, ponts mòvils, etc.. Aquesta sortida es pot fer durant tot el curs.
https://www.eixestels.com/ca/sortida-el-bosc-del-cel-(circuit-d_aventura)/escoles/56

- ASSALT A MART: Combinat d’activitat esportiva adreçada a joves a partir dels 12 anys i que combina un parc acrobàtic en alçada i un descens per la nostra tirolina. Una aventura que no els deixarà impassius. Aquesta sortida es pot fer durant tot el curs.
https://www.eixestels.com/ca/sortida-assalt-a-mart-(circuit-d_aventura)/escoles/44

- ALLUNATGE: Amb totes les mesures de seguretat i sense sortir del recinte de la piscina de Can Vandrell, realitzarem una activitat diferent, divertida, refrescant i molt original. Conjunt de proves i activitats d’aventura a realitzar dins l’aigua de la piscina! Aquesta sortida es pot fer durant tot el curs.
https://www.eixestels.com/ca/sortida-allunatge-activitat-aquatica/escoles/53

- BOMBA: Amb totes les mesures de seguretat i sense sortir del recinte de la piscina de Mas Banyeres, realitzarem una activitat diferent, divertida, refrescant i molt original. Aquesta sortida es pot fer durant tot el curs.
https://www.eixestels.com/ca/sortida-la-bomba_-activitat-aquatica/escoles/55

- PARCS TEMÀTICS I AQUÀTICS: Si esteu buscant una sortida lúdica per a un gran dia de diversió entre companys ho tenim tot organitzat perquè gaudiu d’un dia intens en un parc temàtic o aquàtic amb tot inclòs: autocar i l'entrada i fins i tot, si ho desitgeu amb el dinar inclòs!
https://www.eixestels.com/ca/sortida-parcs-tematics-i-aquatics/escoles/52

- ESQUÍ: Sortida d'un dia a la neu. La Molina, la Masella, Núria o Vallter 2000 no són tan lluny com sembla. Ho tenim tot organitzat perquè gaudiu d’un dia intens d’esquí amb tot inclòs: autocar, forfet, lloguer de material, classes d’esquí i dinar a pistes!
https://www.eixestels.com/ca/sortida-esqui/escoles/45
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 26/09/23
Fitxa tècnica
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
Tipus d'activitat
Sortides a la neu, Estades i cases de colònies
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives
Temàtica
ODS
Jornada sencera
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català, Castellà