Rutes de coneixença de l’entorn escolar

Disseny d'itineraris per descobrir els voltants de l'escola amb una base didàctica per treballar els diferents projectes de la classe a l'exterior proper.
Aquest any es presenta complicat per poder fer sortides lluny del centre escolar, especialment si es fan en autocar. Però, de vegades, no cal anar a llocs molt llunyans per poder observar i aprendre.
Enguany, a més, és un any perfecte per sortir a l’exterior i conèixer què passa al nostre voltant, aprofitar l’ocasió d’explorar nous mètodes d’ensenyament, com el que s’aplica a molts països nòrdics: fer ús de l’espai que rodeja l’escola per treballar els diferents projectes que es vulguin conèixer.
Des de Monatur oferim la creació d’itineraris propers a l’escola per tractar temàtiques relacionades amb les ciències socials, la biodiversitat o la geologia.Totes les activitats s’abordaran des d’un punt de vista ambiental, amb l’objectiu d’aconseguir una societat conscienciada amb la protecció del medi ambient.
Els itineraris es dissenyaran d’acord a les peticions del professorat, tant pel que fa a les temàtiques a treballar com per la durada i dificultat dels itineraris.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 13/11/23
Fitxa tècnica
INF1
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
EE
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Geologia, Història, cultura i patrimoni
ODS
Mig dia
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català, Castellà