Rigoberta i el Windigo (titelles)

Espectacle de titelles sobre consum responsable, medi ambient, canvi climàtic, sostenibilitat, drets humans i drets dels infants.
Un clam d’amor a la Terra, una llegenda indígena que ens empodera a canviar el món. Perquè cada petita acció és important!

“Iaia, on són els arbres? Qui ha trencat la muntanya? Què és aquest camp tan gran? I els peixos, per què suren? És el Windigo, sempre té gana i s’ho està emportant tot.
Aquesta és la història d’una comunitat indígena que perd el seu territori per la fam insaciable d’un monstre que no sap qui és i que només pensa en ell mateix: el Windigo. Però una nena i la seva àvia confrontaran la bèstia per descobrir-ne l’origen i recuperar la terra i els seus drets”.

Rigoberta i el Windigo parla de com la nostra acció de consum repercuteix en altres països. El nostre dia a dia, incideix en la devastació del planeta, en la desforestació, contaminació i extracció de recursos, i també afecta a les comunitats humanes on es produeix allò que comprem. Cal posar-hi una mirada perquè des d’on som, en cada petita acció, tenim molt poder per transformar el món. L’espectacle és un clam al despertar de la consciència, l’amor per la Terra i un apoderament femení a través de la seva protagonista, la Rigoberta.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 31/07/23
Fitxa tècnica
6-7
8-9
10-11
FAMILIA
Tipus d'activitat
Espectacle
ODS
Puntual
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català