Recursos educatius del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)

El CSIC ens proposa diferents webs amb recursos diferents per aprendre sobre ciència, astronomia, la llum, etc.
El Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) ofereix diferents recursos per ajudar a amílies i docents a oferir contingut online sobre ciències.

 

  1. KIds CSIC Aprendre ciència es divertit!
    Recurs recomanat des de infantil fins al primer cicle de secundària on trobarem videos per introduir conceptes científics als més petits, i podrem complementar els coneixements amb les biografies de grans científics, jocs, activitats i tests.

  2. UNAWE. Explora l'Univers
    Web recomanada per infants de 4 a 10 anys per tenir un primer contacte amb el món de l'astronomia. Hi trobarem activitats, endevinalles, animacions, articles, contes i poesies, jocs, simulacions interactives, vídeos i molt més.

  3. Un universo de Luz
    Vols crear un arc de Sant Martí a la teva habitació? Muntar un microscopi casolà amb un capdavanter làser? O descobrir el funcionament de la fibra òptica? El Consell Superior de Recerques Científiques (CSIC), amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), ha elaborat deu fitxes d'experiments perquè els més joves de la família, i també els majors, aprenguin d'una manera senzilla i amena diferents conceptes relacionats amb la llum.

Descarregueu el pdf amb les fitxes a Material Complementari (a baix)
Material complementari
Un universo de Luz
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 20/10/21
Fitxa tècnica
3-5
6-7
8-9
10-11
12-15
FAMILIA
Tipus d'activitat
Recurs online
ODS
Gratuïta
Idiomes
Castellà